Nieuwe kansen en een nieuwe website. Met dank aan Fabienne van de Graaf van WebSnoet. Door de prettige samenwerking en het deskundig advies van haar is dit jaar begonnen met de lancering van mijn nieuwe website die de mogelijkheid geeft een blog te plaatsen.

Het is een bijzonder proces, de maak van een nieuwe website. Teksten die al langer bestaan gaan nog eens kritisch gelezen worden en aangepast waar nodig, nieuwe teksten worden geschreven. Foto’s komen weer uit de oude of nieuwe doos tevoorschijn met alle bijbehorende fijne herinneringen. Welke foto’s gaan we kiezen? Wat voor kleuren gebruiken we en wat wil ik met mijn website uitstralen. Veel vragen waarop antwoorden gevonden moesten worden.

Voor een digibeet als ik ben is het fijn dat er iemand naast me zat die kon uitleggen waarom het zo belangrijk is om qua tekst bepaalde woorden als, relatietherapie en coaching regelmatig terug te laten komen. Welke foto’s wel of juist niet geschikt zijn. Wat kleuren doen met bezoekers.

En dan zou ik ook nog graag een blog willen. Maar wat wil ik eigenlijk met dit blog. Best een goede vraag …. Het zou een informatiebron kunnen zijn voor bezoekers van deze site. Ik wil inzichtelijk kunnen maken wat ik doe als psychosociaal therapeut, coach en relatietherapeut. Duidelijk maken bijvoorbeeld wat binnen coaching dat 4 sporen model van Rudy Vandamme nu precies inhoudt. Hoe je met een kleine verandering in je relatie al een groot resultaat kunt bereiken als het even niet fijn gaat in die relatie. Wat ACT betekend en wat cognitieve gedragstherapie is. En voor wie zou dat binnen de psychosociale therapie een methode kunnen zijn.

Je leest het, ideeën genoeg. Ik mag gaan schrijven en Fabienne van WebSnoet gaat ervoor zorgen dat het leesbaar, logisch en vindbaar op deze site komt. Een klus die ik haar volledig toevertrouw.

Dus log nog eens hier in, via de sociale media, Twitter, Facebook en LinkedIn zul je updates vinden. En lees je iets interessants dan deel het gerust binnen je eigen netwerk.

Tot snel!

 

Delen is fijn!